Hooray for most things!

"I never joined the Boy Scouts. I don’t trust any organization that has a handbook", spunea regretatul George Carlin. Nu ma chinui sa traduc. Consider ca pana acum, cititorul ar fi trebuit sa dobandeasca cateva notiuni de engleza. Pana la urma...suntem pe drumul unirii limbilor ;) Nu sunt total de acord cu asta, dar nici nu strica un astfel de gand. Bine macar ca nu va trebui sa inventam din nou un turn Babel.
Si totusi...avem nevoie de manuale. Uitam de tehnicile stramosilor nostri de a supravietui si ne bazam prea mult pe masini. Nu am nimic impotriva masinilor (pana la urma...scopul final al fiintei umane este de a consuma cat mai putina energie...de ce? pentru a supravietui). Dar, nu ati observat ca...ceva parca ne lipseste? Si nu ati observat ca...toata lumea raspunde la intrebarea "Ce iti place sa faci?" cu..."Sa calatoresc." ? Problema e ca doar 10 % poate chiar calatoresc, ceilalti...doar le-ar placea sa calatoreasca. Si pana la urma, extragand esentialul...sa supravietuiasca in orice loc ar fi.
Probabil nu v-ati gandit prea mult la asta, dar...stiati ca e mai dificil sa supravietuim in oras decat in natura? Nu ma credeti? Probabil ca da, atunci cand veti fi pusi in situatia de a supravietui unui incediu...intr-un apartament de la etajul 3(spre exemplu). Unde veti fugi? Buna intrebare, desi ar fi trebuit sa fie una banala.
Aveam de ceva timp acest gand, de a infiinta un site de supravietuire. Dar m-am gandit...nu stiu daca de un site este nevoie. Poate un blog. Diferenta nu e mare, dar totusi, exista.
Probabil mai asteptam ceva timp daca nu dadeam de curand, adica...acum 2 ore...de doua bloguri ce le-am gasit interesante ca abordare si nu numai. Cel mai important lucru este ca au acelasi interes.

Share |

5 Response to Hooray for most things!

2 martie 2009 la 15:49

Salut multumesc pentru vizita. Sfatul meu e sa iti faci blog daca ai ceva de spus. Fiecare vedem lucrurile in felul lui. Unii inteleg altii nu. Cand sunt mai multe feluri de a defini lucrurile inteleg mai multi :) Parerea mea :)

Succes

2 martie 2009 la 15:56

Deja l-am facut! :) Era bine daca avem acest sfat mai inainte, dar niciodata nu e prea tarziu.

2 martie 2009 la 17:49

Oricand e mai bine decat nici o data :)

5 martie 2009 la 18:50

Foarte interesanta perspectiva ta asupra motivului pentru care oamenii spun ca le place sa calatoreasca, nu m-am gandit pana acum la asta, dar e foarte posibil sa ai dreptate.
Oare inseamna si ca cei 10% care chiar o fac, sunt mai descurcareti in ale supravietuirii?

6 martie 2009 la 21:12

Pt. Kami: Probabil :), totusi, nu este obligatoriu.

Trimiteți un comentariu